Ilmalämpöpumppu testi

Ilmalämpöpumppujen testaus todellista vastaavissa olosuhteissa antaa luotettavaa tietoa ilmalämpöpumppujen suorituskyvystä, toiminnasta ja käytöstä vertailukelpoisissa testioloissa. Ilmalämpöpumpun testituloksiin nojautuen on mahdollista vertailla laitteita ja saada tukea oikean ilmalämpöpumpun valintaan, olipa kyseessä uudiskohde tai lämmityksen saneeraus.

Toshiba-ilmalämpöpumppujen VTT -testit

Suomen olosuhteissa luotettavimmat ilmalämpöpumpputestien tulokset tarjoaa Teknologian tutkimuskeskus VTT, jonka kylmälaboratoriota myös Toshiba käyttää ilmalämpöpumppujensa testaukseen. Tuoreimmat Toshiba-ilmalämpöpumpputestit suoritettiin Toshiba Premium- ja Toshiba Optimum -ilmalämpöpumpuille. Ilmalämpöpumppu testien tehtävänä oli Toshiban 25-sarjan ilmalämpöpumppujen toimintakoe matalissa ulkoilman lämpötiloissa ja sulatusjaksot sisältävän lämpökertoimen määrittäminen. Ilmalämpöpumpputestien tulosten perusteella voidaan todeta, että Suomessa suunnitellut Toshiba-ilmalämpöpumput täyttävät selvästi pohjoisen kylmien olosuhteiden ilmalämpöpumpuille asettamat vaatimukset niin hyötysuhteen kuin lämmitystehon osalta. Täydelliset ilmalämpöpumppujen testitulokset löytyvät Toshiba-ilmalämpöpumppujen verkkosivuilta.

Testatut ilmalämpöpumput luokkansa huippuja

Toshiba-verkkosivuilla voit tutustua lähemmin testattujen Toshiba Premium- ja Toshiba Optimum -ilmalämpöpumppujen huippuominaisuuksiin. Skandinaavisen tyylikkäästi muotoillut laitteet tarjoavat kaikki Toshiban tuoreimmat innovaatiot energiatehokkuuden, kestävyyden ja käyttömukavuuden maksimoimiseksi. Ilmalämpöpumppujen edelläkävijän edistyksellinen teknologia optimoi suorituskyvyn kulloistenkin olosuhteiden mukaiseksi taaten parhaan mahdollisen hyötysuhteen myös matalissa lämpötiloissa. VTT:n ilmalämpöpumpputesti osoittaa Toshiba-ilmalämpöpumppujen tuottavan selvää säästöä talven kylmimpinäkin päivinä.

Ilmalämpöpumpputesti varmistaa myös energialuokan

Esimerkiksi Toshiba Premium ilmalämpöpumpun energialuokka on paras mahdollinen A+++ sekä lämmityksessä että viilennyksessä. Laitteen ympärivuotisesta tehosta kertova SCOP-arvo on luokkansa korkein 5.3, millä Premium ylittää jopa A+++ energialuokan vaatimukset. Korkea SCOP-arvo kertoo siitä, että Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu tuottaa optimaalisissa oloissa jopa 5,3 kW lämpöenergiaa yhdestä kilowatista sähköenergiaa. SCOP-lukuja vertailtaessa kannattaa muistaa, että Toshiba ilmalämpöpumppujen SCOP-luvut ilmoitetaan aina oikein Pohjois-Euroopan ilmastovyöhykkeen mukaan.

Pitkä elinkaari vahvistaa ilmalämpöpumppu testitulosten pysyvyyttä

Ilmalämpöpumpputestit eivät valitettavasti mittaa eri ilmalämpöpumppujen kestävyyttä, vaikka sillä on suuri merkitys ilmalämpöpumpun hankinnan kannattavuuteen. Toshiba-ilmalämpöpumppujen suunnittelussa ja valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota myös laitteen elinkaaren maksimointiin. Poikkeuksellisen pitkän elinkaaren tavoittamiseksi Toshiba tekee jatkuvaa tuotekehitystä, jonka tuloksia ovat esimerkiksi luokkansa energiatehokkain kompressori ja erikoispinnoitettu sisäyksikön lämmönvaihdin. Kestävyyttä parantavat myös Toshiba-ilmalämpöpumppujen ulkoyksikön kuivain ja kaksois o-renkaat sekä luotettavat sulatustoiminnot sekä automaattisena että manuaalisena. Toshiba-ilmalämpöpumppujen teknologiset ratkaisut ja materiaalivalinnat on suunniteltu säilyttämään laitteen käyttöominaisuudet ja hyötysuhde uuden veroisena koko laitteen elinkaaren ajan.

Lopullinen ilmalämpöpumpputesti syntyy käyttökokemuksista

Kaikkien lämpöpumppujen, kuten muunkin talotekniikan, toimivuus ja energiatehokkuus riippuvat myös onnistuneesta laitevalinnasta, suunnittelusta, asennuksesta, asennusympäristöstä ja laitteen käytöstä. Näissä asioissa kannattaa luottaa valtuutettujen Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjien asiantuntevaan apuun. Heillä on vahva tuotetuntemus ilmalämpöpumpuista, kokemusta erilaisiin kohteisiin suunnitelluista ilmalämpöpumppuratkaisuista ja ymmärrystä asiakkaan yksilöllisiä tarpeita ja toiveita kohtaan. Heidän kanssaan on helppo valita energiatehokkain ja kokonaisedullisin Toshiba-ilmalämpöpumppu, joka kestää jokapäiväisen käyttötestin hyytymättä kovillakaan keleillä.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää