polar_sisaltokuva_3

Ilmalämpöpumppu täksi talveksi – nyt varastoa riittää!

Olet varmasti kuullut maailmanlaajuisista ongelmista erilaisten tuotteiden toimitusketjuissa. Vaikka toimitusketjukriisi on aiheuttanut merkittäviä viivästyksiä myös ilmalämpöpumppujen toimituksessa, Toshiban kohdalla tilanne on kuitenkin normalisoitunut ja ilmalämpöpumppuja saa nyt nopealla toimitusajalla jälleenmyyjiemme kautta!

Toshiban vankat kuljetusketjut varmistavat ilmalämpöpumppujen toimitusajan – muualla kriisi vielä vaikuttaa

Maailmalla jylläävä toimitusketjukriisi heijastuu suoraan tavaroiden toimitusaikoihin, jonka johdosta olet saattanut itsekin joutua odottelemaan esimerkiksi pesukoneen tai uuden sohvaryhmän saapumista tavallista pidempään. Myös ilmalämpöpumppualalla vaikutukset näkyvät yhä, mutta Toshiban kansainväliset, suoraan tehtaalta Suomeen ulottuvat toimitusverkostot ovat palautuneet kriisiä edeltävälle tasolle. Se tarkoittaa sitä, että saat tilattua energiatehokkaan lämmitys- ja viilennysratkaisun kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi jo vaikka täksi talveksi.

Toimitusketjuongelmat saivat alkunsa viime vuonna, kun Aasian koronavirusrajoitukset aiheuttivat roppakaupalla ongelmia; ihmisten liikkuvuuden rajoittaminen aiheutti työvoimapulaa, joka näkyi suoraan satamien kyvyssä purkaa kontteja totuttuun tahtiin. Tavaraa oli kyllä tulossa, mutta sen siirtäminen rekkojen kyytiin alkoi hidastua, ja lopulta laivat joutuivat odottelemaan vuoroaan ankkurissa viikko- ja kuukausitolkulla.

Vaikutukset moninkertaistuivat maailman satamissa ja logistiikkakeskuksissa, jonka seurauksena myös tavallisten kuluttajatuotteiden saanti alkoi viivästyä. Vaikka pahimmasta on ehkä päästy yli, moni muu toimittaja painii vielä saman ongelman kanssa.

Lisäksi Ukrainan sota vaikuttaa omalta osaltaan maailmanlaajuiseen logistiikkaan. Sen takia Toshiban suorat kuljetusketjut Japanista ja Thaimaasta ovat kultaakin kalliimpia, sillä ne ovat avainasemassa ilmalämpöpumppujen toimittamisessa nopealla aikataululla. Toshiban tehtaat toimivat normaalilla kapasiteetilla, joka takaa erinomaisen saatavuuden nyt ja jatkossa.

Tässä tilanne tiivistetysti:

  • Toshiban ilmalämpöpumppuja saa nyt nopealla toimitusaikataululla.
  • Pumpun hankkiminen ja ammattitaitoinen asennus onnistuu jo tulevalle talvelle.
  • Suorat toimitusketjut suoraan Toshiban tehtailta Japanista ja Thaimaasta toimivat yhtä nopeasti ja luotettavasti kuin kriisiä edeltävänä aikana.
  • Viime vuonna alkanut toimitusketjukriisi kurittaa edelleen maailmanlaajuisia toimitusverkostoja. Osa lämpöpumppualan toimijoista kärsii tilanteesta edelleen.
  • Ukrainan sota voi vaikuttaa tavaran liikkumiseen Euroopassa. Me Toshiballa teemme kaikkemme, että toimitusajat pysyvät lyhyinä.

Ota yhteys suoraan jälleenmyyjiimme ja pyydä tarjous energiatehokkaasta ja laadukkaasta ilmalämpöpumpusta täältä!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää