Säännöt

Seuraavat säännöt koskevat jokaista arvontaan osallistunutta henkilöä. Jokainen arvontaan osallistunut sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan on mahdollista osallistua sivustollamme. Arvontaan osallistuminen on avoinna 3.2.2022 asti. Sen jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei enää lasketa. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

Arvonnan palkinto ja sen toimittaminen voittajalle

Arvonnan palkintona on yksi kappale Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppuja. Palkinto ei sisällä ilmalämpöpumpun asennusta tai asennustarvikkeita. Palkinto toimitetaan voittajalle Suomessa sijaitsevaan kotiin. Arvonnan järjestäjä (Combi Cool Oy Ab) maksaa lakisääteisen veron arvonnan palkinnosta.

Jos arvonnan voittaja on ostanut 12.1. – 3.2.2022 välillä ilmalämpöpumpun Combi Cool Oy Ab:lta, niin arvonnan voittaja saa valita, ottaako hän arvonnan palkinnon vastaan vai haluaako hän palkinnon sijaan Combi Cool Oy Ab:n hyvittävän hänelle aiemmin mainitun ajankohdan sisällä Combi Cool Oy Ab:lta ostamastaan ilmalämpöpumpusta Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun myyntihinnan.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa muulla tavalla kuin yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Voittajan arpominen ja ilmoittaminen

Arvomme voittajan 28.2.2022 niiden lähimmäksi arvanneiden kesken, jotka ovat osallistuneet kisaan ajalla 12.1. 2022 – 3.2.2022 tällä sivustolla. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimella 3.3.2022 mennessä. Julkaisemme voittajan nimen sekä paikkakunnan sivustomme lisäksi Facebook- ja Instagram-tileillämme.

Jos emme tavoita arvonnan voittajaa välillä 28.2.2022 – 3.3.2022 päivittäisestä yrittämisestä huolimatta, niin suoritamme arvonnan uudestaan perjantaina 4.3.2022. Uusi arvonta kumoaa aiemman arvonnan tulokset.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää