Let’s Race!

Osallistu Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun arvontaan.

Toshiban edistyksellisten ilmalämpöpumppujen tiimikaverina toimii maastohiihtäjä Iivo Niskanen. Hänet tunnetaan erityisesti perinteisen tyylin tekniikoiden taitajana. Niskanen on sekä maailmanmestari että kaksinkertainen olympiavoittaja. Lisäksi hän edustaa menestyksekkäästi myös Puijon Hiihtoseuraa.

Niskasen kaulassa on roikkunut monia muitakin mitaleita. Hänet on valittu kaksi kertaa Vuoden urheilijaksi ja kerran titteli on jaettu maastohiihtäjä Sami Jauhojärven kanssa.

Osallistut Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun arvontaan, kun veikkaat Niskasen 15 kilometrin kisa-ajan Pekingin talviolympialaisten perinteisellä mahdollisimman lähelle lopullista oikeaa aikaa. Jos ja kun Niskanen voittaa, arvomme vielä toisenkin Haori DESIGN -ilmalämpöpumpun!

Kisaan voit osallistua täyttämällä alla olevat tiedot.

Veikkaan Niskasen ajaksi Pekingin talviolympialaisten 15 kilometrin perinteisellä:

min
sek

Hyväksyn arvonnan säännöt

Virhe lomakkeen lähettämisessä: et ole hyväksynyt arvonnan sääntöjä.

Arvonta suoritetaan 28.2.2022. Ilmoitamme voittajalle puhelimitse tai sähköpostitse. Lisäksi julkaisemme voittajan nimen ja paikkakunnan sivustolla sekä Facebook- ja Instagram-tileillämme.

Katso arvonnan säännöt täältä >>

Tietosuojaseloste >>

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää