Hienon hiihtokauden jälkeen Toshiba ja Iivo siirtävät katseensa kohti kevättä ja pian koittavaa kesää!

Iivosta ja Toshiban ilmalämpöpumpuista löytyy paljon yhtäläisyyksiä niin kisakaudella kuin sen ulkopuolellakin.

Kevät ja kesä ovat palautumisen ja rentoutumisen aikaa muillekin, kuin hiihtäjille. Katso alta Iivon terveiset keväthangilta ja muista, että parhaan levon saavuttaa hyvin ilmastoidussa ja tarpeeksi viileässä tilassa. Laita stoppi hikisille öille ja lepää kuin mestari!

1. Huippuluokan kestävyys 💪

Vuonna 2014 Sotshin olympiakultahiihdon aikana asennetut Toshiban ilmalämpöpumput kestävät käytössä helposti vielä vuoden 2034 talviolympialaistenkin aikaan. Ottaako Iivo kultaa sitä ennen myös vuonna 2026 Italiassa?

Tänä vuonna asennetut laitteet lämmittävät ja viilentävät vielä vuoden 2042 olympialaisten aikaan!

2. Erinomainen suorituskyky kaikissa olosuhteissa 🥶 🌨️

Hyytävä pakkanen tai t-paita-keli, niin hiihto kulkee! Moni ilmalämpöpumppu hyytyy hyötysuhteeltaan -15 °C paikkeilla, mutta Toshiba toimii vielä -35 °C pakkasessakin! Niissä keleissä ei enää hiihto ehkä maistu…

Vinkki: Lue suosittu ilmalämpöpumpun ostajan oppaamme täältä

3. Tehoa ja energiatehokkuutta! 🥇

50 km hiihdon ja parisprintin voitot vaativat sekä tehoa että energiatehokkuutta. Ne ovat niin Iivolla kuin Toshiballa parasta A++. Ilmalämpöpumpussa energiatehokkuus pienentää käyttökustannuksia ja korkea teho varmistaa lämmityksen riittävyyden kovillakin pakkasilla.

4. Tasainen ja pysähtymätön käynti ✔️

Jos liikkeelle lähtee liian kovaa, niin seinä tulee jossain kohti vastaan. Kun liikkeelle lähtee tasaisen varmaa vauhtia, niin maalissa odottaa kultamitali. Toshiba kehitti inverter-teknologian jo vuonna 1981, jonka ansiosta Toshiban ilmalämpöpumput käyvät tasaisella kierrosnopeudella säästäen rahaa, energiaa ja koneistoa.

5. Suomessa antaumuksella testattu 🇫🇮

Jos treenaa kesät suolla juosten, niin hiihto on kevyttä. Vaikka me emme juokse ilmalämpöpumppujemme kanssa suolla, niin noudatamme samaa periaatetta testaamalla laitteemme Suomen ankarissa olosuhteissa ennen kuin tuomme ne myyntiin. Näin voimme taata, että laitteet toimivat käytössäsi menestyksekkäästi.

Pyydä tarjous

Suositut Toshiba-ilmalämpöpumput

Toshiba Haori – Viilentää ja lämmittää

Toshiba Haori DESIGN

Haori on sisustajan unelma, koska voit vaihtaa päällyskankaan yhtä helposti kuin tyynyliinan. Vaikka laite on kaunis, se on myös erittäin tehokas lämmittäjä vielä -30 °C pakkasella.

>> Lue lisää Haorista

Toshiba Premium+ – Viilentää ja lämmittää

Toshiban lippulaivamalli ja monen mielestä se ilmalämpöpumppujen ykkönen. Todella korkea teho ja SCOP-arvo sekä huippuluokan energiatehokkuus takaavat edullista lämpöä -35 °C pakkasellakin.

>> Lue lisää Premium+:sta

Toshiba Seiya – Viilentää

Toshiba Seiya on suosituin mallimme silloin, kun ilmalämpöpumpulla ei aio lämmittää kotiaan talvella. Se soveltuu erinomaisesti rivi- ja kerrostaloihin, mutta toki myös omakotitaloihin.

>> Lue lisää Seiyasta

 

Pyydä tarjous – Palaamme sinulle 1–2 arkipäivän kuluessa

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää