Kuljetuskriisi

Globaali kuljetuskriisi vaikuttaa myös ilmalämpöpumppujen toimitusaikoihin

Maailmassa on tällä hetkellä meneillään historian suurin kuljetuskriisi, jonka myötä myös ilmalämpöpumppujen toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Laivaliikenteen ollessa täysin tukossa, kaikkien tavallisten kulutustuotteiden saapuminen Suomeen kestää tavallista pidempää – oli kyseessä sitten tietokone, huonekalu tai ilmalämpöpumppu. Siksi ilmalämpöpumppu kannattaa tilata nyt, jos haluat sen itsellesi niin pian kuin mahdollista.

”Jos harkitset ilmalämpöpumpun hankkimista, se kannattaa tilata nyt, koska kuljetuskriisi voi pahentua ja toimitusajat voivat pidentyä.”

Vaikka olemme tilanneet ilmalämpöpumppuja aiempaa enemmän, niin saamme ilmalämpöpumppuja varastoomme tällä hetkellä paljon vähemmän mitä normaalisti. Sama tilanne koskee kaikkia ilmalämpöpumpun toimittajia ja merkkejä. Toimitusajat ovat selvästi kuukaudesta ylöspäin koko alallamme. Kerromme tämän hetken toimitusajan sinulle, kun vastaamme tarjouspyyntöösi.

Mikäli kuljetuskriisi pahenee, niin loppukesästä 2022 tilattu ilmalämpöpumppu voi saapua vasta 2023 vuoden puolella.

Siispä suosittelemme vielä kertaalleen: jos haluat itsellesi ilmalämpöpumpun mahdollisimman pian, niin se kannattaa tilata nyt. Näin varmistat, että olet jonossa ensimmäisten joukossa.

Teemme päivittäin töitä sen eteen, että saisimme laitteita mahdollisimman paljon ja mahdollisimman nopeasti Suomeen olemalla päivittäin yhteydessä kuljetusliikkeisiin.

Pyydä tarjous täältä.

Tiivistetysti:

  • Käynnissä on historian suurin kuljetuskriisi
  • Sen takia ilmalämpöpumppujen toimitusajat ovat normaalia pidemmät
  • Pidemmät toimitusajat koskevat koko toimialaamme, eli kaikkia toimijoita, brändejä ja yrityksiä.
  • Tarjous kannattaa pyytää nyt, koska siten varmistat, että saat ilmalämpöpumpun mahdollisimman nopeasti.

 

Mistä kuljetuskriisi johtuu ja milloin se loppuu?

Kuljetuskriisi sai alkunsa koronapandemian puhkeamisesta keväällä 2020. Satamat menivät kiinni, kontteja alkoi kasaantua ja samaan aikaan ihmiset hamstrasivat tavaraa. Pian erityisesti suuryritykset alkoivat tilaamaan todella suuria määriä tuotteita välttääkseen tavaran loppumisen ja tämä alkoi ruuhkauttamaan entisestään jo ruuhkautuneita satamia.

Ruuhkautuminen on johtanut lumipalloefektiin, jonka myötä satamien ruuhkautuminen vain kasvaa ja kasvaa. Kontteja tulee satamiin niin suuria määriä, että niitä ei ehditä purkamaan maateitse riittävällä nopeudella.

Kun jokainen iso rahtialus pysähtyy matkallaan n. 10 suuressa satamassa ja joutuu odottamaan jokaisessa päiviä tai viikkoja normaalia pidempää, niin rahtialusten jono kasvaa jatkuvasti. Lisäksi seuraava rahtialus joutuu odottamaan aina edellistä pidempää jokaisessa satamassa.

On onneksi ennustettu, että syksyllä 2022 tilanne alkaa purkautumaan ja sen pitäisi helpottaa viimeistään 2023.

Voit lukea täältä Ylen tekemän jutun aiheesta.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää