// //

Vaadi ilmalämpöpumpultasi Eurovent-sertifiointi!

eurovent logoIlmalämpöpumppujen merkki- ja mallivalikoima on kasvanut laitteiden suosion lisääntyessä. Kysynnän kasvu on tuonut markkinoille kuitenkin runsaasti tuotteita, joiden ilmoittamia suoritusarvoja ei ole virallisesti todennettu eikä vahvistettu.

Kuluttajien aseman parantamiseksi alalla on otettu käyttöön Eurovent-sertifiointi, joka varmentaa ilmastointi- ja jäähdytystuotteiden suoritusarvot eurooppalaisten ja kansainvälisten standardien mukaisiksi. Pääosassa manner-Eurooppaa Eurovent-sertifiointia pidetään edellytyksenä projekteihin mukaan pääsyyn.

Toshiba testauttaa kaikki laitteensa Euroventillä

Eurovent-sertifioinnin ansiosta voit luottaa hankkimasi Toshiba-ilmalämpöpumpun suoritusarvojen oikeellisuuteen. Eurovent-sertifiointi takaa, että ilmalämpöpumppusi energiakustannukset on todettu oikeiksi ja saat siitä odottamasi taloudellisen hyödyn. Eurooppalaisten standardien mukaiseksi varmennettu Toshiba-ilmalämpöpumppusi tarjoaa sinulle ympärivuotisen asumismukavuuden ja varmistaa laitteen kestävyyden vaativissakin olosuhteissa.*

Varmista laitteesi sertifiointi täältä >

*Tekstilainaukset käännetty Eurovent Certita Certificationsin verkkosivuilta.