Arvonnan säännöt

Seuraavat säännöt koskevat jokaista arvontaan osallistunutta henkilöä. Jokainen arvontaan osallistunut sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan on mahdollista osallistua osoitteessa https://toshibasuomi.fi/elamisenmukavuutta täyttämällä kaikki lomakkeen pakolliset kentät. Arvontaan osallistuminen on avoinna 20.09.2019 - 30.11.2019. Tätä ennen tai sen jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei enää lasketa. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

Arvonnan palkinto ja sen toimittaminen voittajalle

Arvonnan palkintona on yksi kappale Toshiba Premium -ilmalämpöpumppuja. Palkinto ei sisällä ilmalämpöpumpun asennusta tai asennustarvikkeita. Palkinto toimitetaan voittajalle kotiin. Arvonnan järjestäjä (Combi Cool Oy Ab) maksaa lakisääteisen veron arvonnan palkinnosta.
Jos arvonnan voittaja on ostanut 20.09.2019 - 30.11.2019 välillä ilmalämpöpumpun Combi Cool Oy Ab:lta, niin arvonnan voittaja saa valita, ottaako hän arvonnan palkinnon vastaan, vai haluaako hän palkinnon sijaan Combi Cool Oy Ab:n hyvittävän hänelle aiemmin mainitun ajankohdan sisällä Combi Cool Oy Ab:lta ostamastaan ilmalämpöpumpusta Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun myyntihinnan.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa muulla tavalla kuin yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Voittajan arpominen ja ilmoittaminen

Arvomme voittajan maanantaina 02.12.2019 kaikkien arvontaan 20.09.2019 - 30.11.2019 välillä osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimella 05.12.2019 mennessä. Julkaisemme voittajan nimen sekä paikkakunnan myös Facebook-sivuillamme sekä kotisivuillamme 05.12.2019 mennessä.
Arvonta ei liity millään tapaa Facebookiin, eikä se ole sen suosittelema, hallinnoima tai sponsoroima. Et luovuta tietojasi Facebookin, vaan Combi Cool Oy Ab:n käyttöön arvontaa varten.
Jos emme tavoita arvonnan voittajaa välillä 02.12.2019-05.12.2019 päivittäisestä yrittämisestä huolimatta, niin suoritamme arvonnan uudestaan maanantaina 09.12.2019.

Tietosuojaseloste

Arvonnassa annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietoja käytetään Combi Cool Oy Ab:n järjestämän arvonnan suorittamista varten tietosuojaselosteemme ja lainsäädännön mukaisesti.

Jos osallistuja tilaa arvonnan yhteydessä myös uutiskirjeen, siirrämme tiedot markkinointirekisteriimme. Tarkemmin tietosuojaselosteestamme voi lukea täältä.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä