Kiitos osallistumisestasi!

TÄRKEÄÄ, LUE! Mikäli voitat arvonnan ja olet ostanut meiltä 01.09.2019 - 30.11.2019 välisenä aikana ilmalämpöpumpun, niin hyvitämme sinulle arvonnan palkinnon myyntihinnan veroisen summan takaisin. Vaihtoehtoisesti voit ottaa arvonnan palkinnon vastaan sellaisenaan ilman hyvitystä aiemmasta ostoksestasi.

Pyydä siis huoletta tarjous jo nyt, vaikka osallistuit arvontaan! Tarjouksen pyytäminen ei sido sinua mihinkään jatkotoimenpiteisiin kanssamme.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Lämmitä älykkäämmin

eKaista Ilma perustuu Toshiba-ilmalämpöpumppuun ja sen älykkääseen ohjaukseen. Se sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sekä kesämökeille.

Ilmalämpöpumpun manuaalinen säätäminen on työlästä puhumattakaan sähkösopimusten vertailemisesta ja sähkön hintojen seuraamisesta. Älyn ja automatiikan ansiosta eKaista Ilma hoitaa kaikki nämä puolestasi.

Lue lisää