Toshiba Premium –ilmalämpöpumpun arvonta

Osallistu arvontaan ja voita laadukas Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu! Toshiba Premium lippulaivamallissamme on sekä lämmitys- että viilennysominaisuudet, ja sen energialuokka on paras mahdollinen A+++.

Arvonta suoritetaan maanantaina 02.12.2019. Ilmoitamme voittajalle puhelimella tai sähköpostilla, minkä lisäksi julkaisemme voittajan nimen myös Facebook-sivuillamme sekä verkkosivuillamme.

Mikäli ostat arvonnan aikana ilmalämpöpumpun meidän kauttamme ja voitat tämän arvonnan, niin saat päättää haluatko ottaa arvotun ilmalämpöpumpun vastaan, vai haluatko hinnastomme mukaisen hyvityksen arvonnan aikana kauttamme ostamastasi ilmalämpöpumpusta. Hyvityksen summa on Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun myyntihintamme.

Lue arvonnan säännöt täältä.

Ilmalämpöpumpun arvonta

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä