Toshiba Premium –ilmalämpöpumpun arvonta

Huom! Arvonta on päättynyt. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Osallistu arvontaan ja voita laadukas Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu! Toshiba Premium lippulaivamallissamme on sekä lämmitys- että viilennysominaisuudet, ja sen energialuokka on paras mahdollinen A+++.

Arvonta suoritetaan maanantaina 02.12.2019. Ilmoitamme voittajalle puhelimella tai sähköpostilla, minkä lisäksi julkaisemme voittajan nimen myös Facebook-sivuillamme sekä verkkosivuillamme.

Mikäli ostat arvonnan aikana ilmalämpöpumpun meidän kauttamme ja voitat tämän arvonnan, niin saat päättää haluatko ottaa arvotun ilmalämpöpumpun vastaan, vai haluatko hinnastomme mukaisen hyvityksen arvonnan aikana kauttamme ostamastasi ilmalämpöpumpusta. Hyvityksen summa on Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun myyntihintamme.

Lue arvonnan säännöt täältä.

Voita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu!

Osallistu arvontaan ja voita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu! Saat enemmän elämisen mukavuutta jokaiseen päivään!

 

Elämisen mukavuutta jokaiseen päivään!

Elämisen mukavuutta tuovat niin arkeen kuin juhlaan monet asiat. Yksi parhaista tavoista parantaa elämisen mukavuutta on valita kodin lämmitysratkaisuksi korkealaatuinen ja energiatehokas Toshiba-ilmalämpöpumppu.

Aina miellyttävä lämpötila

Toshiba-ilmalämpöpumppu tarjoaa tasaisen mukavan lämpötilan kaikkina vuodenaikoina. Talvella se pitää lämmön yllä jopa yli -30 asteen pakkasilla. Kesällä se viilentää ja helpottaa oloa kuumimpinakin hellepäivinä. Kaiken tämän se tekee hämmästyttävän pienellä energiankulutuksella. Parhaimmillaan Toshiba-ilmalämpöpumppu alentaa sähkölämmitteisen talon energiankulutusta jopa yli 30 %.

Puhdas ja terveellinen huoneilma

Elämisen mukavuutta Toshiba-ilmalämpöpumppu lisää myös puhdistamalla ja raikastamalla huoneilmaa. Sen edistyksellinen puhdistustoiminto poistaa huoneilmasta tehokkaasti sekä epäpuhtaudet että häiritsevät tuoksut. Samalla vähenevät myös siitepölyn ja lemmikkieläinten vaikutukset huoneilman laatuun.

Helppo käyttää – myös etänä

Toshiba-ilmalämpöpumpun käyttö on mukavan yksinkertaista. Toiminnot ja säädöt tehdään selkeällä kaukosäätimellä ja haluttaessa se voidaan suorittaa etänä mobiiliyhteyden kautta. Etäohjaimen avulla voi kytkeä ilmalämpöpumpun päälle ja pois sekä säätää lämpötilaa mistä ja milloin tahansa.

Pyydä tarjous

Voita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu!

Osallistu arvontaan ja voita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu! Saat enemmän elämisen mukavuutta jokaiseen päivään!

 

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää