eKaista

Lämmitä älykkäämmin ja edullisemmin – nyt vähintään 30 % säästötakuu!

Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu ja eKaistan älykäs ohjaus tekevät kotisi lämmityksestä edullista – vähintään 30 % säästötakuulla!

eKaista Ilma optimoi talosi lämmityksen älykkäästi ohjatulla Toshiba Premium -ilmalämpöpumpulla lämmittäen kotiasi juuri silloin, kun se on edullisinta. Sinun ei tarvitse kuin rentoutua ja nauttia edullisesta lämmöstä, sillä eKaista hoitaa älykkäästi ja automaattisesti sekä ilmalämpumppusi säädöt että sähkön hintojen seuraamisen.eKaistan ja Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun avulla säästät vähintään 30 prosenttia lämmitysenergian kulutuksesta. Jos energiankulutuksesi on pienentynyt ensimmäisen vuoden aikana vähemmän kuin 30 prosenttia verrattuna edeltäviin vuosiin, hyvitämme erotuksen. Takuu koskee suorasähkölämmitteisiä omakoti-, pari- ja rivitaloja, joissa ei ennestään ole ilmalämpöpumppua.

Säästötakuuseen kuuluu

  • sähkösopimus eKaistan kautta
  • yhdessä sovitut huonelämpötilan tavoitearvot erikseen sille ajalle, kun olet kotona ja sille ajalle, kun olet poissa kotoa
  • mobiilisovellus, jonka kautta tavoitat eKaistan ja voit tarkastella kotisi tietoja
  • kolmen vuoden sopimuskausi
  • takuun tarkistus vuosittain älykkään energianmittauksen avulla

Mahdollisuus jopa 40 prosentin takuusäästöön!

Samalla sinun kannattaa harkita myös kotisi lämminvesivaarajan älykästä ohjausta. Mikäli hankit myös eKaista Veden, takuusäästösi on vieläkin suurempi eli 35 prosenttia. Ja jos hankint älykkään lämmityksenohjauksen koko kiinteistöösi (mukaan lukien kosteiden tilojen sähköllä toimiva lattialämmitys tai patterin lämmityksenohjaus), säästötakuu nousee peräti 40 prosenttiin!

Säästötakuukampanja on voimassa toistaiseksi. Ota siis pian yhteyttä! Takuusta sovitaan Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun kaupan yhteydessä tai kun nykyinen sähkösopimuksesi on päättymässä.

Lue lisää eKaistasta ja nappaa säästötakuu taskuusi >>

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Lämmitä älykkäämmin

eKaista Ilma perustuu Toshiba-ilmalämpöpumppuun ja sen älykkääseen ohjaukseen. Se sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sekä kesämökeille.

Ilmalämpöpumpun manuaalinen säätäminen on työlästä puhumattakaan sähkösopimusten vertailemisesta ja sähkön hintojen seuraamisesta. Älyn ja automatiikan ansiosta eKaista Ilma hoitaa kaikki nämä puolestasi.

Lue lisää