Arvonnan säännöt

Seuraavat säännöt koskevat jokaista arvontaan osallistunutta henkilöä. Jokainen arvontaan osallistunut sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan on mahdollista osallistua osoitteessa https://www.toshibasuomi.fi/asuntomessut-arvonta/ täyttämällä kaikki lomakkeen pakolliset kentät. Arvontaan osallistuminen on avoinna 12.08.2020 - 31.08.2020. Tätä ennen tai sen jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei enää lasketa. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

Arvonnan palkinto ja sen toimittaminen voittajalle

Arvonnan palkintona on yksi kappale Toshiba Premium -ilmalämpöpumppuja. Palkinto ei sisällä ilmalämpöpumpun asennusta tai asennustarvikkeita. Palkinto toimitetaan voittajalle kotiin. Arvonnan järjestäjä (Combi Cool Oy Ab) maksaa lakisääteisen veron arvonnan palkinnosta.

Jos arvonnan voittaja on ostanut 12.8.2020 - 31.8.2020 välillä ilmalämpöpumpun Combi Cool Oy Ab:lta, niin arvonnan voittaja saa valita, ottaako hän arvonnan palkinnon vastaan, vai haluaako hän palkinnon sijaan Combi Cool Oy Ab:n hyvittävän hänelle aiemmin mainitun ajankohdan sisällä Combi Cool Oy Ab:lta ostamastaan ilmalämpöpumpusta Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun myyntihinnan.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa muulla tavalla kuin yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Voittajan arpominen ja ilmoittaminen

Arvomme voittajan maanantaina 1.9.2020 kaikkien arvontaan 12.8.2020 - 31.8.2020 välillä osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimella 22.9.2020 mennessä. Julkaisemme voittajan nimen sekä paikkakunnan myös Facebook-sivuillamme sekä kotisivuillamme 22.9.2020 mennessä.

Arvonta ei liity millään tapaa Facebookiin, eikä se ole sen suosittelema, hallinnoima tai sponsoroima. Et luovuta tietojasi Facebookin, vaan Combi Cool Oy Ab:n käyttöön arvontaa varten.

Jos emme tavoita arvonnan voittajaa välillä 1.9.2020 - 22.9.2020 päivittäisestä yrittämisestä huolimatta, niin suoritamme arvonnan uudestaan 23.9.2020.

Tietosuojaseloste

Arvonnassa annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietoja käytetään Combi Cool Oy Ab:n järjestämän arvonnan suorittamista varten tietosuojaselosteemme ja lainsäädännön mukaisesti.

Jos osallistuja tilaa arvonnan yhteydessä myös uutiskirjeen, siirrämme tiedot markkinointirekisteriimme. Tarkemmin tietosuojaselosteestamme voi lukea täältä.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä