Tuusulan Asuntomessut 2020 ilmalämpöpumppu arvonta

Osallistu arvontaan ja voita laadukas Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu!

Toshiba Premium lippulaivamallissamme on sekä lämmitys- että viilennysominaisuudet, ja sen energialuokka on paras mahdollinen A+++.

Arvonta voimassa Asuntomessujen loppuun 31.8. asti! Ilmoitamme voittajalle puhelimitse tai sähköpostilla, minkä lisäksi julkaisemme voittajan nimen myös Facebook-sivuillamme sekä verkkosivuillamme.

Mikäli ostat arvonnan aikana ilmalämpöpumpun meidän kauttamme ja voitat tämän arvonnan, niin saat päättää haluatko ottaa arvotun ilmalämpöpumpun vastaan, vai haluatko hinnastomme mukaisen hyvityksen arvonnan aikana kauttamme ostamastasi ilmalämpöpumpusta. Hyvityksen summa on Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun myyntihintamme.

Lue arvonnan säännöt täältä.

Voita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu!

Osallistu arvontaan ja voita Toshiba Premium -ilmalämpöpumppu!

 

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää