Kiitos osallistumisestasi!

Arvonta suoritetaan 11.1.2021. Ilmoitamme voittajalle puhelimella tai sähköpostilla, minkä lisäksi julkaisemme voittajan nimen myös Facebook-sivuillamme sekä verkkosivuillamme.

Mikäli ostat arvonnan aikana ilmalämpöpumpun meidän kauttamme ja voitat tämän arvonnan, niin saat päättää haluatko ottaa arvotun ilmalämpöpumpun vastaan, vai haluatko hinnastomme mukaisen hyvityksen arvonnan aikana kauttamme ostamastasi ilmalämpöpumpusta. Hyvityksen summa on Toshiba Polar -ilmalämpöpumpun myyntihintamme.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Lue arvonnan säännöt täältä.
Tietosuojaseloste

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää