Osallistu Toshiba Polar ilmalämpöpumpun arvontaan. Let’s Race!

Tämä kausi vedetään tyylillä, sillä uusien edistyksellisten ilmalämpöpumppujen tiimikaverina toimii Iivo Niskanen. Tämä 28-vuotias, kaksinkertainen maastohiihdon olympiavoittaja, edustaa Suomen lisäksi menestyksekkäästi myös Puijon Hiihtoseuraa.

Niskasen kaulassa on roikkunut monia muitakin mitaleita, lisäksi hänet on valittu kaksi kertaa Vuoden urheilijaksi ja kerran titteli on jaettu Sami Jauhojärven kanssa.

Osallistu arvontaan ja voita laadukas Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu!

Toshiba Polar takaa täydellisen mukavuuden vaativimmissakin olosuhteissa, ja sen energialuokka lämmityksessä on paras mahdollinen A+++.

Arvonta on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää