Arvonnan säännöt: Toshiba ilmalämpöpumput

Järjestäjä

Oy Combi Cool Ab/ Toshiba HVAC Finland
Pakkalantie 19
01510 VANTAA
Jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää sosiaalisessa mediassa kilpailuja ja arvontoja, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteissa:
toshibasuomi.fi
Järjestäjän Facebook
Järjestäjän Instagram

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 13 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon, edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Ilmoitamme voittajalle voitosta henkilökohtaisesti viimeistään viikon sisällä Arvonnan voimassaoloajan päättymisestä. Yhteydenotto tapahtuu osallistujan antaman sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron kautta. Julkaisemme voittajan nimen sekä paikkakunnan myös Facebook- sekä Instagram-tileillämme.

Facebook eikä Instagram liity millään tapaa arvontoihin, eivätkä ne ole niiden suosittelemia, hallinnoimia tai sponsoroimia. Et luovuta tietojasi Facebookin etkä Instagramin, vaan Järjestäjän käyttöön Arvontaa varten. Mikäli osallistuja ei halua tarjousta Toshiba-lämpöpumpusta, annettua yhteystietoa käytetään vain palkintojen vaivattomaan toimittamiseen ja yhteystiedot hävitetään Arvonnan päätyttyä.

Jos emme tavoita Arvonnan voittajaa kolmen (3) päivän aikana päivittäisestä yrittämisestä huolimatta, niin suoritamme arvonnan uudestaan.

Osallistuminen, palkinnot ja arvonta-aika

Arvonnan kampanja-aika on 1.4.2024–6.12.2024. Tokion matkan arvontaan voi osallistua 6.12.2024 asti ja matkapalkinto yhdelle hengelle arvotaan joulukuussa 2024. Toshiba AURORA+ -ilmalämpöpumppu arvotaan huhtikuusta joulukuuhun kerran kuukaudessa kaikkien edellisen kuukauden aikana arvontaan osallistuneiden ja tarjouspyynnön jättäneiden osallistuneiden kesken. Mikäli kuukausiarvonnan voittaja on jo ostanut Toshiba-ilmalämpöpumpun, hän saa Toshiba AURORA+:n hinnan (1650 €, sis. alv.) hyvityksenä ostamastaan tuotteesta. Pelkkään matka-arvontaan osallistuminen ei edellytä tarjouspyyntöä. Arvontaan voi osallistua vain internetissä osoitteessa toshibasuomi.fi/arvonta. Epäselvästi, vajavaisin tiedoin tai hyvien käytöstapojen vastaisesti täytettyjä osallistumisia ei huomioida. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä lähettää Arvonnan voittajalle palkinnon postitse/Matkahuollon kautta kahden viikon sisällä arvonnan suorittamisesta. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää