Vuoden viilein arvonta vie voittajan Tokioon!

Toshiban juuret ovat Japanissa aivan kuten Fuji-tulivuori ja keväällä kukkivat kirsikkapuut. Tiesitkö, että yhtiö sai alkunsa vuonna 1939 nimellä Tokyo Shibaura Electric Company?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä nousevan auringon maahan Toshiban syntysijoille! Matka-arvonta on voimassa joulukuuhun asti ja sen pääpalkintona on viikon matka Tokioon sisältäen lennot sekä majoituksen. Osallistu arvontaan 6.12. mennessä oheisella lomakkeella. Samalla kannattaa tehdä tarjouspyyntö ilmalämpöpumpusta, sillä joka kuukausi arvotaan tarjouspyynnön jättäneiden & arvontaan osallistuneiden kesken Toshiba AURORA+ -ilmalämpöpumppu tai hyvitys kampanjan aikana ostetusta pumpusta.

Toshiba Aurora + kuuluu markkinoiden energiatehokkaimpiin ilmalämpöpumppuihin. Tyylikkäästi muotoiltu Ilmalämpöpumppu pitää asuintilan mukavan viileänä tai lämpimänä vuodenajasta riippumatta. Lisävarusteena tarjottava takkatoiminto korostaa Aurora + monipuolisuutta entisestään: Pelkkä puhallin riittää huolehtimaan tulisijan lämmön jakautumisesta tilaan tasaisesti.

Osallistu arvontaan 6.12. mennessä jättämällä yhteystietosi ja tee samalla tarjouspyyntö Toshiba-ilmalämpöpumpusta. Alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on ekologinen ja innovatiivinen huipputuote, joka vähentää kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin asumismukavuutta.

Jätä yhteystietosi ja osallistu arvontaan!

Jos et juuri nyt tarvitse ilmalämpöpumppua, voit myös osallistua pelkästään arvontaan. Lue arvonnan säännöt täältä

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Maksuaikaa hankintaan Lämpötilillä

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää