Arvonnan säännöt

Seuraavat säännöt koskevat jokaista arvontaan osallistunutta henkilöä. Jokainen arvontaan osallistunut sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan on mahdollista osallistua osoitteessa https://www.toshibasuomi.fi/ilmalampopumpun-arvonta/ täyttämällä kaikki lomakkeen pakolliset kentät. Arvontaan osallistuminen on avoinna 13.04.2020 – 17.06.2020. Tätä ennen tai sen jälkeen tulleita ilmoittautumisia ei enää lasketa. Arvontaan voivat osallistua vain Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt.

Arvonnan palkinto ja sen toimittaminen voittajalle

Arvonnan palkintona on yksi kappale Toshiba Premium -ilmalämpöpumppuja. Palkinto ei sisällä ilmalämpöpumpun asennusta tai asennustarvikkeita. Palkinto toimitetaan voittajalle kotiin. Arvonnan järjestäjä (Combi Cool Oy Ab) maksaa lakisääteisen veron arvonnan palkinnosta.

Jos arvonnan voittaja on ostanut 13.04.2020 – 17.06.2020 välillä ilmalämpöpumpun Combi Cool Oy Ab:lta, niin arvonnan voittaja saa valita, ottaako hän arvonnan palkinnon vastaan, vai haluaako hän palkinnon sijaan Combi Cool Oy Ab:n hyvittävän hänelle aiemmin mainitun ajankohdan sisällä Combi Cool Oy Ab:lta ostamastaan ilmalämpöpumpusta Toshiba Premium -ilmalämpöpumpun myyntihinnan.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa muulla tavalla kuin yllä mainittujen ehtojen mukaisesti.

Voittajan arpominen ja ilmoittaminen

Arvomme voittajan torstaina 18.06.2020 kaikkien arvontaan 13.04.2020 – 17.06.2020 välillä osallistuneiden kesken. Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimella 22.06.2020 mennessä. Julkaisemme voittajan nimen sekä paikkakunnan myös Facebook-sivuillamme sekä kotisivuillamme 22.06.2020 mennessä.

Arvonta ei liity millään tapaa Facebookiin, eikä se ole sen suosittelema, hallinnoima tai sponsoroima. Et luovuta tietojasi Facebookin, vaan Combi Cool Oy Ab:n käyttöön arvontaa varten.

Jos emme tavoita arvonnan voittajaa välillä 17.06.2020 – 24.06.2020 päivittäisestä yrittämisestä huolimatta, niin suoritamme arvonnan uudestaan torstaina 25.06.2020.

Tietosuojaseloste

Arvonnassa annettuja tietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Tietoja käytetään Combi Cool Oy Ab:n järjestämän arvonnan suorittamista varten tietosuojaselosteemme ja lainsäädännön mukaisesti.

Jos osallistuja tilaa arvonnan yhteydessä myös uutiskirjeen, siirrämme tiedot markkinointirekisteriimme. Tarkemmin tietosuojaselosteestamme voi lukea täältä.

Pyydä tarjous

Miten valita juuri omaan käyttötarpeisiin sopiva ilmalämpöpumppu? Anna asiantuntijoidemme auttaa ilmalämpöpumpun valinnassa.

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

12 kk korotonta maksuaikaa

Toshiba Lämpötilillä päätät itse missä tahdissa haluat maksaa ostoksesi. Laskun saatuasi voit maksaa koko summan kerralla tai valita sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Lue lisää