// //

Elämisen mukavuutta nyt nopeaan toimitukseen

Elämisen helppous ja mukavuus ovat tavoittelemisen arvoisia asioita. Toshiba-ilmalämpöpumppujen huippuominaisuudet tuovat ne jokaisen kodin ulottuville. Ja mikä parasta, Toshiban toimitusvarmuuden ansiosta saat ilmalämpöpumppusi aina nopeasti!

Etsi lähin Toshiba-jälleenmyyjäsi.

 

Elämisen mukavuutta nyt nopeaan toimitukseen

Käytön vaivattomuus on tärkeä osa Toshiba-ilmalämpöpumppujen tuomaa elämisen mukavuutta, mutta ei suinkaan ainoa. Sen rinnalla sinun kannattaa laittaa merkille laitteiden hiljaisuus, yksilöllisesti suunnattava ilmanohjaus ja raikkaan huoneilman varmistava puhdistustoiminto. Varsinkin vapaa-ajan asuntoon ilmalämpöpumppua hankkiessasi lisämukavuutta tarjoavat myös Wi-Fi- ja SMS-ohjaus, joiden avulla saat mökkisi lämpimäksi jo ennen sinne saapumista.

Unohtaa ei toki kannata Toshiba-ilmalämppumppujen ylivertaista tekniikkaakaan. Paras mahdollinen A+++ -energialuokka merkitsee ennen kaikkea selvää säästöä lämmityskustannuksissa sekä huolettomia käyttövuosia laitteen koko pitkän elinkaaren ajaksi. Suomen oloissa testattu Toshiba Premium tuottaa luotettavasti lämpöä vielä -30 asteen pakkasessakin.

Tutustu ja valitse omaan kotiisi sopivin malli yhdessä lähimmän Toshiba-asiantuntijan kanssa!

PS. Kuuma kesä on tuonut kyselyjä viilennyksen kustannuksista. Tulevia kesiä ajatellen on ilo kertoa, että Toshiba-ilmalämpöpumpun jatkuva käyttö kodin viilentämiseen kuluttaa sähköä vain noin 1,5 euron verran päivässä!

Lue lisää >>