Tuotteen valinta

Harkitsetko ilmalämpöpumpun hankintaa? Vastauksena kysymyksiisi olemme koonneet tietopaketin asioista, joihin sinun kannattaa kiinnittää huomiota sekä käyttöösi parhaan mahdollisen ilmalämpöpumpun valinnassa että ilmalämpöpumpun käytössä. Asiantuntevat Toshiba-ilmalämpöpumppujen jälleenmyyjät vastaavat myös mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja kertovat, miksi Toshiba-ilmalämpöpumppu on luotettava ja kestävä ratkaisu kotisi lämmitys- ja viilennystarpeisiin.

Ilmalämpöpumpun hankinta ja hyödyt

Ilmalämpöpumpun hankinta ja siitä saatavat hyödyt kulkevat käsi kädessä. Oikeanlainen pumppu oikeassa kohteessa tarjoaa suurimmat säästöt lämmityslaskussa, varmistaa ilmalämpöpumpun luotettavan toiminnan ja pitkäikäisyyden sekä tarjoaa asumisen ja elämisen mukavuutta.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun asennus ja käyttö

Ilmalämpöpumppu tarjoaa kenties helpoimman tavan oman kodin tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen ja viilennykseen. Ammattilaiselta ilmalämpöpumpun asennus sujuu yleensä yhden työpäivän aikana ja ilmalämpöpumpun käyttö on yhtä helppoa kuin television.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun vaihto

Ilmalämpöpumpun vaihto mielessä? Vaikka ilmalämpöpumput ovat yleensä mekaanisesti kestäviä, on niiden teknisessä kehityksessä tapahtunut huimia hyppäyksiä viimeisten kymmenen vuoden aikana. Siksi ilmalämpöpumpun vaihtoa kannattaa harkita, vaikka vanha ilmalämpöpumppu tuntuisi toimivan vielä kelvollisesti.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu kokemuksia

Toshiba-ilmalämpöpumput kuuluvat Suomen suosituimpiin, eikä syyttä. Toshiba on aidosti pohjoisiin oloihin suunniteltu ilmalämpöpumppu, jonka uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu viilennykseen

Ilmalämpöpumppu on ylivoimaisesti tehokkain viilennyslaite, joka toimii luotettavasti ja hiljaisesti myös kovimmilla helteillä. Laadukas ilmalämpöpumppu pitää sisätilat miellyttävän viileinä juuri halutussa lämpötilassa. Pumpun tuottama viileys jakaantuu tasaisesti sisätiloihin eikä viilennyksestä synny vedon tunnetta.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun etäohjaus

Ilmalämpöpumpun etäkäyttö tuo monia etuja niin kotiin kuin erityisesti vapaa-ajan asunnolle sijoitetun ilmalämpöpumpun käyttäjälle. Ilmalämpöpumpun ohjaaminen älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella on yhtä helppoa kuin laitteen omalla säätimellä ajasta ja paikasta riippumatta.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu vertailu

Ilmalämpöpumppujen määrä kasvaa suomalaisissa kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa yhä kiihtyvässä tahdissa, eikä syyttä. Ilmalämpöpumppu on huomattu edullisimmaksi ja tehokkaimmaksi tavaksi säästää kodin lämmityskustannuksissa, kun energian hinnan nousulle ei näy loppua.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppujen hintavertailu

Ilmalämpöpumpun hankinta on monen asunnon omistajan harkinnassa muun muassa jatkuvasti kohoavan sähkön hinnan takia. Lämmityskuluissa halutaan säästää ja siinä ilmalämpöpumppu on osoittautunut tehokkaaksi ja toimivaksi ratkaisuksi, joka yleensä lunastaa säästölupaukset selvästi.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu kerrostaloon

Ilmalämpöpumppujen asentaminen kerrostaloasuntoihin on yleistynyt voimakkaasti viime vuosien aikana ja yhä useampi harkitsee ilmalämpöpumppua viilentämään kotiaan kuumina kesäpäivinä. Lämmityshän kerrostaloissa hoituu yhteisen lämmönjakelun kautta, jolloin ilmalämpöpumppua ei kannata käyttää muuhun kuin huoneilman viilentämiseen.

Lue lisää

Ilma-vesilämpöpumppu vaihtoehtona öljylle

Toshiba ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysratkaisu sekä uudiskohteisiin että vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien saneeraukseen. Sen avulla voit enemmän kuin puolittaa kotisi lämmityslaskun öljyyn ja sähköön verrattuna. Lisäsäästöä asuinkustannuksiin se tuottaa lämmittämällä myös kotisi käyttöveden.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu mökille

Ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta myös vapaa-ajan asunnon lämmittämiseen. Ympärivuotisessa käytössä olevalla mökillä se vähentää lämmityssähkön kulutusta, tuo mukavuutta mökillä oleskeluun ja huolettomuutta mökin omistamiseen.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu autotalliin

Ilmalämpöpumppu on ihanteellinen lämmitysratkaisu autotallin, muun talousrakennuksen tai vaikkapa harrastetilan lämmitykseen. Lämmityksen säätäminen on helppoa ja lämmittäminen kustannustehokasta. Pääsääntöisesti lämmityksen voi pitää 8–10 asteen ylläpitolämmöllä ja nostaa tiloissa oleskeltaessa nopeasti haluttuun korkeampaan lämpötilaan.

Lue lisää

Ilmalämpöpumppu talousrakennukseen

Ilmalämpöpumppu kannattaa valita myös esimerkiksi varasto-, työ- tai harrastetilana käytetyn talousrakennuksen lämmitykseen. Toimiva ja kustannustehokas ratkaisu ilmalämpöpumppu on myös satunnaisessa käytössä olevan piharakennuksen, kuten pihasaunan tai vierasmajan lämmitykseen.

Lue lisää

Toshi-TV

Toshiba-ilmalämpöpumppujen videopalvelu Toshi-TV on Toshiba-ilmalämpöpumppujen oma videopalvelu. Toshi-TV jakaa tietoa ilmalämpöpumpuista ja niiden käytöstä sekä ilmalämpöpumppujen käyttäjien kokemuksia.

Lue lisää

Ilmalämpöpumpun ostajan opas

Lue lisää

Toshiba-jälleenmyyjät palveluksessasi

Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat sinua asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa. He vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi, opastavat sinulle parhaan tuotteen valinnassa sekä hoitavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot täsmällisesti ja tarkasti. Ota yhteyttä, tule käymään ja pyydä tarjous lähimmältä Toshiba-jälleenmyyjältäsi!

Etsi lähin Toshiba jälleenmyyjä

Lämmitä älykkäämmin

eKaista Ilma perustuu Toshiba-ilmalämpöpumppuun ja sen älykkääseen ohjaukseen. Se sopii erinomaisesti suorasähkölämmitteisiin omakotitaloihin, paritaloihin ja rivitaloihin sekä kesämökeille.

Ilmalämpöpumpun manuaalinen säätäminen on työlästä puhumattakaan sähkösopimusten vertailemisesta ja sähkön hintojen seuraamisesta. Älyn ja automatiikan ansiosta eKaista Ilma hoitaa kaikki nämä puolestasi.

Lue lisää